Publicat el

Diada Nacional: paella i sardanes

Dissabte 11 de setembre us convoquem a celebrar la Diada Nacional de Catalunya de la millor manera: amb sardanes i paella. Si no sabeu ballar sardanes, no patiu: abans de la ballada, una experta impartirà un curs que us permetrà fer i desfer com si fóssiu experts en aquesta dansa. No dubtem que de menjar paella sí que en sabeu.

Els horaris seran els següents:

  • De les 10 a les 11: curs de sardanes per a nens
  • De les 11 a les 12: curs de sardanes per a adults
  • De les 12 a les 13: ballada de sardanes
  • A partir de les 14: degustació de la meravellosa paella que ens prepararan el xef Ramiro i els seus ajudants.

El menú complet inclou paella i postres, tot acompanyat amb vi i cava.

Diada: paella i sardanes

Els preus són 22 euros (no socis), 20 euros (socis), 10 euros (nens a partir de 4 anys). Reserveu, sisplau, a la nostra adreça de contacte.

A diferència de l’any passat, la celebració serà presencial i al nostre local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville). Per tant, per tal de garantir la seguretat de tothom, aplicarem el règim CovidCheck: l’aforament es limitarà a 40 persones, distribuïdes en 4 taules de 10. A més, només podran accedir al local les persones que estiguin vacunades, hagin passat la malaltia o presentin un resultat negatiu en una prova.

La Diada serà, a més, el primer dia que podreu contemplar l’exposició dedicada a Girona, que estem acabant de completar.