Publicat el

Exposició «Girona en 25 imatges – Reviu Girona»

Aprofitant la Diada Nacional, l’onze de setembre inaugurarem la mostra «Girona en 25 imatges – Reviu Girona».

Aquesta exposició es basa en el fons d’imatges del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. La Diputació de Girona l’ofereix al nostre Centre per fer conèixer aquesta demarcació a Luxemburg.

Natura, història, cultura, art, esport. Tot això i més es pot trobar en aquesta petita part del país, entre el mar i la muntanya, entre planes costaneres i cims nevats.

La monumentalitat del barri vell de Girona i del monestir de Sant Pere de Rodes conviu amb l’esplendor dels jardins botànics de Santa Clotilde i de Cap Roig. La tranquil·litat i l’espiritualitat de la fageda d’en Jordà i del santuari de Núria es retroben amb la placidesa de les platges del litoral i el caràcter mediterrani dels seus municipis, com Cadaqués, Calella de Palafrugell, Tossa de Mar. La força de la natura i el seu valor biològic es manifesten a l’estany de Banyoles, al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. I també podem admirar la gran empremta de Salvador Dalí a l’Empordà, el castell de Peratallada i les ruïnes grecoromanes d’Empúries.

Girona en 25 imatges Reviu Girona

Podreu visitar l’exposició «Girona en 25 imatges – Reviu Girona» al local durant un mes. Pot ser els dimecres a la tarda, durant les activitats del CCL o demanant hora a la nostra adreça de contacte.