Publicat el

Onze de Setembre: conferència de l’historiador Joaquim Albareda

L’Onze de Setembre celebrarem la Diada Nacional de Catalunya amb una conferència de l’historiador Joaquim Albareda Salvadó sobre la Guerra de Successió. Volíem que fos presencials però la situació actual pel que fa a la COVID-19, ens obliga a fer-la via Zoom (com moltes de les nostres darreres activitats).

Onze de setembre: brindis i conferència de Joaquim Albareda Salvadó
Imatge del Museu d’Història de Catalunya (fotògraf: Pep Parer) – Des del 2013 el Museu d’Història de Catalunya ha estat col·laborant en un projecte GLAM amb l’Amical Wikimedia. El Museu d’Història de Catalunya ha posat a disposició diversos fitxers seus. Podeu veure la descripció del projecte aquí i les imatges carregades aquí.català | English | +/−, CC BY 3.0, Link

Divendres 11 de setembre, a les 19.00 hores, us esperem per celebrar l’Onze de Setembre. Tindrem com a ponent el doctor en Història Joaquim Albareda Salvadó, catedràtic d’Història Moderna a la Universitat Pompeu Fabra. Autoritat internacional pel que fa a la Guerra de Successió, ens parlarà de l’11 de setembre de 1714 des d’una perspectiva històrica. Si hi voleu participar, escriviu-nos i us farem arribar l’enllaç a la reunió de Zoom.

També serà possible seguir-la a través del canal de YouTube del Centre Català.