Publicat el

Sopar «Girona Excel·lent»

El proper 7 d’octubre a les 19.00 hores, a l’hotel INNSiDE Luxembourg, tindrà lloc el sopar de presentació del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona i també de la destinació Costa Brava – Pirineu de Girona.

El sopar ha estat ideat per Pep Nogué (xef i divulgador gastronòmic de Girona Excel·lent), Quim Casellas (xef del restaurant Casamar) i Xavi Madrona (xef del restaurant Godard). Tots tres vindran expressament des de Girona per a preparar el següent menú:

 • Taula d’embotits amb pa amb tomata.
 • Cerveses artesanes.
 • Olives farcides d’anxova amb oli d’oliva verge extra.
 • Foie gras celler amb poma i nous.
 • Anxoves de l’Escala amb la seva colatura.
 • Carpaccio de gambes amb vinagreta de ceba tendre.
 • Parmentier de cargols.
 • Arròs caldós de gambes de Palamós.
 • Tastet de formatges gironins amb garnatxa dolça.
 • Xuixo de Girona.
 • Vins de l’Empordà.
 • Cafès, infusions i vins de postres.
 • Aigua mineral i amb gas​.
Girona Excel·lent

El preu és de 70€ per persona.

Per apuntar-vos, cal que ens envieu un mail a l’adreça habitual, contacte@ccluxemburg.cat, i, per formalitzar-la, heu de fer el pagament al compte del Centre Català de Luxemburg a la POST: LU42 1111 0921 6616 0000.

Les places són limitades a 50 persones, per tant les inscripcions aniran per rigorós ordre de pagament. Només  s’acceptaran anul·lacions rebudes abans del dia 30 de setembre.

L’activitat seguirà el protocol CovidChek.

A més, el mateix dia 7 d’octubre, a les 17.30 al local, tindreu ocasió de visitar la mostra «Girona en 25 imatges – Reviu Girona» en companyia dels representants de la Diputació de Girona i de la destinació Costa Brava- Pirineu de Girona.