Publicat el

Showcooking i concert de rumba amb Dumingu

Dissabte 16 d’octubre us convidem a una activitat triple: un showcooking de cuina marinera, un sopar i un concert de rumba. L’encarregat, tant de cuinar com de cantar, serà en Dumingu.

Obrirem portes a les 18.00 hores i, a les 18.30, en Dumingu ens ensenyarà a preparar un all cremat de la millor manera possible: en viu i en directe. Després, és clar, soparem tots junts l’all cremat que ens prepararà. Com veieu, aquest serà un octubre molt gastronòmic a Luxemburg.

Showcooking i concert de rumba amd Dumingu

A més, per tal que la festa sigui completa, com a postres del sopar tindrem un concert de rumba gràcies a Dumingu i els músics que l’acompanyen per a l’ocasió: el guitarrista i productor Vidal Soler i el percussionista Marc Gómez Dino.

El preu, que comprèn showcooking, sopar i concert, és de 20 euros per a socis i 22 per a no socis. Aplicarem el protocol CovidCheck. Per tant, les places seran limitades i és necesari inscriure-us per a l’activitat a la nostra adreça de contacte.

Dumingu és un projecte musical nascut a Vilanova i la Geltrú inspirat en la bona vida, la festa i el bon humor. La rumba és un vehicle per a lletres iròniques i intel·ligents. El primer disc, aparegut en plena pandèmia, duia com a títol ensèriu? i diuen, diuen, diuen que hi ha un segon disc en preparació que traduirà George Brassens al català i a la rumba. Qui sap si podrem escoltar alguna peça d’aquest nou treball després d’èxits com “La rumba de l’all cremat” o “Nai o no nai”.

Ho retransmetrem en directe a les nostres xarxes socials, però, és clar, no és el mateix…

Amb el suport de: