Publicat el

Teatre: «Hombres» de Sergi Belbel

Els dies 12 i 13 de novembre, a la sala Carré Traffo, us convidem a veure l’obra de teatre Hombres de Sergi Belbel. El Centre Català col·labora amb la companyia Aglaya Teatro per presentar-vos aquesta peça d’un dels dramaturgs catalans contemporanis més internacionals.

Teatre: Hombres de Sergi Belbel

Aquesta comèdia sobre els malentesos entre els sexes i sobre què vol dir ser un home o una dona avui dia ha estat adaptada per Laura Supervielle, que n’és també la directora i una de les protagonistes. Completen el repartiment Fabiola Sánchez, Virginia de Castro, Guadalupe Royán, Patricia Rosero, Milena de la Rubia i Ricardo Rojas. En veureu la versió en castellà, amb subtítols en francès. I música en directe, és clar.

L’obra de teatre Hombres de Sergi Belbel ha estat de gira per Catalunya en diferents versions (amb el títol en català). Totes elles han comptat amb un gran èxit. D’altra banda, també ha estat traduïda i exportada a diferents països.

El preu dels bitllets és de 15 euros i els podeu reservar a l’adreça aglayateatro@gmail.com.

Recordeu que dues setmanes després presentem una obra de teatre a Neimënster.