Publicat el

Festival infantil: especial Xocolata i Contes

El primer cap de setmana de desembre us presentem dues activitats a l’entorn de Xesco Boix. La segona serà diumenge 5, a la tarda: un Xocolata i Contes presencial al local amb l’Àngel Daban i el Noè Rivas.

Enguany, el cantautor i animador infantil Xesco Boix hauria fet 75 anys. Per recordar-lo i retre-li un homenatge, hi ha hagut diverses activitats arreu, inclòs un Xocolata i Contes virtual organtizat, entre d’altres, pel CCL. Tanmateix, vam considerar que aquesta figura gairebé llegendària mereixia molt més i ara que les condicions ho permeten organitzem dues activitats presencials per arrodonir el que havíem començat.

Festival infantil: especial Xocolata i Contes

Després de la conferència de dissabte, diumenge 5 de desembre, a les 16.30, us esperem a tots, petits i grans, al nostre local per un festival infantil que serà un especial Xocolata i Contes, presencial, amb cançons de Xesco Boix. Les interpretaran dos experts, Noè Rivas i Àngel Daban, col·laboradors habituals dels Xocolata i Contes que organitza, entre altres, el CCL. El format serà el de sempre, però millor, perquè hi podrem ser tots físicament.

Aquesta activitat és gratuïta però amb reserva obligatòria a la nostra adreça de contacte, perquè s’aplicarà el protocol CovidCheck. La reserva també és necessària si no podeu venir i preferiu seguir-la per zoom.