Publicat el

La vampira de Barcelona (XXIX Cicle de Cinema)

Enguany us presentem un Cicle de Cinema una mica reduït: en total, presentarem dues pel·lícules, els dies 7 i 9 de febrer, a les 19 hores, al cinema Utopia. Començarem dilluns 7 amb la projecció de La vampira de Barcelona de Lluís Danés.

La vampira de Barcelona - Cicle de Cinema

Es tracta d’un thriller històric centrat en Enriqueta Martí, coneguda també com «la vampira del Raval». De fet, el cas d’Enriqueta Martí constitueix un dels capítols més increïbles i polèmics de la crònica negra barcelonina. A principis del segle XX, conviuen dues ciutats: una de burgesa i modernista, i l’altra sòrdida i bruta. La desaparició d’una nena commocionarà el país. Una investigació desencadenarà una sèrie de descobertes imprevisibles.

Interpretada per una inquietant Nora Navas, acompanyada de Roger Casamajor, Bruna Cusí, Núria Prims i Sergi López, La vampira de Barcelona va obtenir quatre premis Gaudí, entre ells el de millor pel·lícula en llengua catalana.

El preu és de 8 euros per a socis del CCL i estudiants, i 10 euros l’entrada general. Atenció: les entrades només es poden adquirir via internet. Si aneu al cinema sense entrada, l’haureu de comprar al web del cinema.