Publicat el

No matarás (XXIX Cicle de Cinema)

Enguany us presentem un Cicle de Cinema una mica reduït: en total, presentarem dues pel·lícules, els dies 7 i 9 de febrer, a les 19 hores, al cinema Utopia. La segona i última pel·lícula del Cicle serà No matarás de David Victori.

No matarás - Cicle de Cinema

En Dani, un bon noi que durant els últims anys s’ha dedicat exclusivament a cuidar el seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida un cop mor el seu pare. Tot va bé fins que una nit coneix la Mila, una dona inquietant, molt sensual però inestable, amb qui la seva existència esdevindrà un malson. La Mila l’obligarà a creuar llindars fins llavors infranquejables. Fins i tot el forçarà a plantejar-se dilemes que posaran en perill la nova vida que volia començar.

No matarás va permetre a Mario Casas guanyar el premi Goya al millor actor. Completen el repartiment Milena Smit, Elisabeth Larena i Fernando Valdivielso.

El preu és de 8 euros per a socis del CCL i estudiants, i 10 euros l’entrada general. Atenció: les entrades només es poden adquirir via internet. Si aneu al cinema sense entrada, l’haureu de comprar al web del cinema.