Publicat el

Concurs literari de Sant Jordi 2022

Enguany, per Sant Jordi, tindrem un reguitzell d’activitats. Entre elles, el ja tradicional concurs literari del CCL. Igual que en edicions anteriors, comptarà amb diverses etapes: nacional, europea i, novetat d’enguany, mundial.

Convoquem un premi de narrativa amb dues categories:

  • Curt: de 500 a 1000 paraules
  • Llarg: de 1500 a 2500 paraules
Concurs literari de Sant Jordi 2022

La convocatòria ja és oberta. Hi pot participar tothom i s’acceptarà qualsevol relat en català que s’ajusti a les bases. Anunciarem els guanyadors el dia de Sant Jordi. Llegiu atentament les bases i envieu-nos els textos a la nostra adreça de contacte: teniu temps fins al 10 d’abril.

D’altra banda, amb altres casals europeus, hem organitzat una competició entre els guanyadors dels concursos literaris de Sant Jordi i jocs florals que organitza cada casal, igual que hem fet els darrers anys. Per tant, el guanyador del concurs luxemburguès pot aspirar a guanyar la competició europea. El jurat europeu el formen les escriptores Gemma Pasqual i Laia Fàbregas i el periodista Xavi Coral. A més, aquest any, per primera vegada, el campió europeu competirà també pel títol mundial amb el guanyador d’Amèrica Llatina.

Coneixerem els guanyadors del concurs europeu diumenge 24 d’abril, dia de la Catalunya Exterior.

Trobareu les bases completes del nostre Concurs Literari de Sant Jordi en aquest document adjunt.

Animeu-vos a participar-hi i molt bona sort a tothom!