Publicat el

Torna la Calçotada com abans

Tenim una bona notícia: torna la calçotada com abans. Diumenge 27 de març ens trobarem al migdia a la sala de festes de la Fanfare Keispelt-Meispelt, a la Rue Pierre Dupong número 35, de Keispelt. Sí, és la sala on vam fer la calçotada del 2019 i on vau venir a buscar els packs calçotada l’any passat.

Calçotada com abans

Tenim moltes ganes de retrobar-nos tots al voltant d’una taula… o moltes. Tornarem a gaudir en bona companyia d’un menú de calçots cuinats amb molt d’amor acompanyats de salsa romesco, carn a la brasa, vi, postres i cava.

Això sí, les circumstàncies obliguen i aplicarem el protocol CovidCheck. A més, si voleu calçots però no voleu gent, us oferim una opció de calçotada per emportar. Especifiqueu-ho molt clarament quan feu la reserva.

Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça de contacte. Heu d’indicar el nom dels participants, si sou socis o no, i, en cas que inscriviu algun menor, quina edat té. Un cop fet això, caldrà fer el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 a la CCP, deixant ben clar el concepte calçotada + nom a l’ingrés. No tindrem en compte la inscripció fins que no s’hagi fet l’ingrés al banc. Atenció: la data límit per inscriure’s és el 17 de març.

Preus: per a la calçotada presencial, 50 euros (adults no socis), 40 euros (adults socis del Centre) i 13 euros (menors de 10 a 15 anys); per als menors de 10 anys és gratuït. Per als packs de calçots i romesco per emportar, el preu és de 20 euros (socis) i 25 (no socis).

Us esperem (amb gana i amb ganes).