Publicat el

Festa d’estiu al local amb Neus Mar i Emilio Sánchez

El dia 11 de juny no us perdeu el sopar i festa d’estiu al local amb els amics Neus Mar i Emilio Sánchez. Després d’un parell d’anys d’absència (o abstinència), el nostre local tornarà a acollir aquesta festa tradicional de l’inici de l’estiu i ho farem amb gran estil: amb un sopar, músics de primera, un concurs i molt bon ambient.

Havaneres amb Neus Mar i Emilio Sánchez

Començarem a les 19.00 hores amb el sopar. El menú serà una paella seguida de la coca de Sant Joan i del cremat. Per tal de donar emoció a les postres, enguany convoquem un concurs de coques: si hi voleu participar, només cal que el mateix vespre vingueu amb la coca que heu preparat a casa. El nostre expert jurat decidirà el guanyador o guanyadora, que s’emportarà com a premi unes ampolles de cava. Si necessiteu ajut o inspiració per fer el pas, aquí teniu un vídeo explicatiu que en Joan Duran, de la Fleca Can Duran de Calella de Palafrugell, va enregistrar exclusivament per al CCL.

Per la seva banda, el concert començarà a les 21.00 hores. Comptarem amb la presència física i tangible de dos bons amics del CCL i d’altres comunitats catalanes de l’exterior: Neus Mar i Emilio Sánchez. El repertori inclourà una àmplia gamma d’estils mediterranis i mariners: havanera, son, rumba, cúmbia i alguna sorpresa.

El preu de sopar i concert és de 25 euros (socis), 30 euros (no socis) o 10 euros per als menors de 16 anys. Les places per al sopar són limitades i us voldríem demanar que us inscriviu enviant-nos un missatge a la nostra adreça de contacte. També és possible assistir només al concert, per 20 euros (cremat inclòs).