Publicat el

Informe d’activitats 2021

Ens vam queixar força del 2020, però ni el 2021 ni el que va de 2022 han estat fàcils. Per aquest motiu, encara no tenim una data per a l’assemblea general anual d’enguany. Aquesta vegada, més que les condicions sanitàries i les restriccions, hi ha hagut un factor d’imprevisibilitat i altres condicionants. El que sí tenim a punt és l’Informe d’activitats de 2021, que podeu descarregar aquí. Hi trobareu una breu descripció, en català, castellà i francès, de totes les activitats que vam organitzar l’any passat, acompanyada de moltes fotos. També inclou unes paraules del nostre president.

Informe d'activitats 2021

Dins l’Informe d’activitats de 2021 també us demanem que ens feu arribar els vostres comentaris i opinions, tant sobre les activitats passades com sobre les activitats futures que podríem muntar. Feu-nos arribar qualsevol crítica o observació que tingueu i no dubteu a fer-nos saber en què podem ajudar-vos.