Publicat el

Diada 2022

Diumenge onze de setembre celebrarem la Diada 2022 al local. El programa serà complet: inclou sardanes, recepció, paella i una conferència.

En concret, l’horari serà el següent:

  • 12.00 hores – Ballada de sardanes
  • 12.30 hores – Recepció i brindis per la Diada 2022
  • 14.00 hores – Paella
  • 16.30 hores – Conferència del doctor en Història Àngel Casals, sota el títol «Guerra i Estat a Catalunya (1705-1714)»
Diada 2022

Per a la paella, és necessari inscriure’s com a molt tard divendres 9 de setembre enviant-nos un mail a l’adreça de contacte. Els preus són de 20 euros (socis), 25 euros (no socis), 10 euros (menors de 16 anys). I serà gratuïta per als menors de 6 anys.

La conferència «Guerra i Estat a Catalunya (1705-1714)», a les 16 hores, anirà a càrrec del doctor en Història Àngel Casals Martínez. Historiador i catedràtic del departament d’Història Moderna de la Universitat de Barcelona, està especialitzat en bandolerisme i història militar. Durant anys va ser membre de l’equip rector de la Universitat Catalana d’Estiu. Ha publicat nombroses obres de referència sobre el seu àmbit d’especialitat.

Un bon moment per retrobar-nos i encarar amb forces la tornada a l’escola i la feina.