Publicat el

Castanyada aventurera

El cap de setmana del 15 i 16 d’octubre presentem la Castanyada Aventurera. Recuperem la castanyada conjunta amb els amics del Casal Català de Brussel·les i, per afegir-hi emoció, durant el cap de setmana podrem fer moltes activitats.

Castanyada Aventurera

Ens trobarem a Erliewen, al Marienthal. Podeu mirar les instal·lacions que ens acolliran en aquest enllaç. Ens hi trobarem per sopar (amb panellets, castanyes i moscatell) i esmorzar l’endemà, però també per fer una sèrie d’activitats (que s’han de pagar a part: el preu és aproximadament de 10 euros per activitat, però depèn del nombre d’inscrits). Dues activitats possibles són el tir amb arc i la tirolina. I els més petits poden visitar una granja.

A més de tot això també hi ha la possibilitat de fer una excursió pels voltants de la casa de colònies, que valen molt la pena.

El preu de dormir, sopar i esmorzar és de: 40 euros per als adults; 30 euros per als nens fins a 18 anys, i gratuït per als nens fins a 3 anys.

Teniu temps d’inscriure-us a la castanyada aventurera fins al 1 d’octubre. Ho podeu fer escrivint a la nostra adreça de contacte.