Publicat el

XXX Cicle de Cinema – Bikes

La pel·lícula infantil del XXX Cicle de Cinema serà Bikes, que veurem dissabte 28 de gener a les 16 hores al cinema Utopia.

XXX Cicle de Cinema - Bikes

La coproducció hispano-argentina Bikes és una delícia visual. Tracta temes de la nostra societat moderna. Spokesville és un indret especial: hi viuen només bicicletes. Un dia hi arriba un motor de benzina i ho trasbalsa tot. L’Speedy, una valenta bicicleta tot-terreny encapçalarà un moviment ambiental. Amb els seus amics, volen salvar la ciutat de la contaminació. Compta amb veus de personatges coneguts com Anabel Alonso, Carlos Latre i el ciclista Pedro Delgado.

El XXX Cicle de Cinema compta amb el suport de Catalan Films and TV, Transports Fernández i la Secretaria d’Acció Exterior i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya. Compta també amb la col·laboració de l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg.