Publicat el

Conferència Barça i Catalunya

Dissabte 11 de març us presentem la conferència “Barça i Catalunya: els orígens de la simbiosi” a partir de les 18.30. Els conferenciants, convidats pel CCL i la Penya Barça de Luxemburg, són Salva Torres i Xavier Gamper (net de Joan Gamper). També ens acompanyarà, per la part tècnica, Aksana Vayevoda. En acabar la xerrada, qui vulgui podrà sopar al local.

Conferència Barça i Catalunya

Barça i Catalunya. Els orígens de la simbiosi (1899-1936) és el títol del llibre escrit per Salva Torres i Frederic Porta. Els autors hi exploren i analitzen la relació tan estreta que han tingut l’equip i el seu país gairebé des del primer dia. De fet, recorren els 37 primers anys del que és més que un club. Salva Torres, a més de ser un dels autors del llibre, és professor, escriptor i vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes del Barça. L’acompanyarà en Xavier Gamper, net del fundador del Futbol Club Barcelona, que també va participar en l’elaboració del llibre.

En acabar, podrem sopar tots al local. El preu de l’activitat és de 10 euros. Inscriviu-vos per fer-nos més fàcil l’organització enviant un missatge a la nostra adreça de contacte.