Publicat el

Vacances en família 2023

Voldríem informar-vos sobre el servei Vacances en família d’aquest 2023. La Generalitat ofereix a les famílies catalanes inscrites en el Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior la possibilitat de participar-hi.

Vacances en família 2023

Vacances en família és un programa adreçat a totes aquelles famílies amb infants menors de 18 anys que volen allunyar-se viure una experiència diferent. Tindran la possibilitat d’allotjar-se en un dels 31 albergs de la Xarxa d’Albergs de la Generalitat de Catalunya (XANASCAT), en paratges naturals de mar i muntanya o en ciutats d’alt valor històric i cultural. Les tarifes són accessibles. Es busca potenciar el lleure actiu en família, la convivència de la unitat familiar i amb la resta de famílies participants, així com la descoberta del territori català.

El programa té dues convocatòries cada any, els catalans de l’exterior poden accedir a la segona (juny-desembre). La preinscripció s’ha de fer entre el 27 de març i l’11 d’abril.

Trobareu més informació en el document adjunt.