Publicat el

Concurs literari de Sant Jordi 2023

Ha arribat el moment de presentar els vostres textos al concurs literari de Sant Jordi 2023 del CCL! Igual que en edicions anteriors, comptarà amb diverses etapes: nacional, europea i mundial.

Convoquem un premi de narrativa amb dues categories:

  • Curt: de 500 a 1000 paraules
  • Llarg: de 1500 a 2500 paraules
Concurs literari de Sant Jordi 2023

La convocatòria ja és oberta. Hi pot participar qualsevol soci del CCL i tothom que resideixi a Luxemburg o a la gran regió. S’acceptarà qualsevol relat en català que s’ajusti a les bases. Anunciarem els guanyadors el dia de Sant Jordi. Llegiu atentament les bases i envieu-nos els textos a la nostra adreça de contacte: teniu temps fins al 13 d’abril.

D’altra banda, amb altres casals europeus i la FIEC organitzem la competició europea entre els guanyadors dels concursos literaris de cada casal, igual que hem fet els darrers anys. Per tant, el guanyador del concurs luxemburguès pot aspirar a guanyar la competició europea. El jurat europeu el formen tres escriptors de renom. I, per segon any, el campió europeu competirà també pel títol mundial en una fase posterior del concurs.

Coneixerem els guanyadors del concurs europeu el Dia de la Catalunya Exterior.

Trobareu les bases completes del nostre Concurs Literari de Sant Jordi 2023 en aquest document adjunt.

Animeu-vos a participar-hi i molt bona sort!