Publicat el

Torna Jordi Ninus

Ens fa especial il·lusió anunciar que torna a Luxemburg un bon amic del Centre Català: el cantant i compositor Jordi Ninus! El dia 29 d’abril, a les 19 hores al local, ens oferirà un concert per presentar el seu darrer disc: Podem tornar a ser ocells. En acabar, tindrem un sopar allà mateix i podrem comentar el recital amb els seus protagonistes.

Torna Jordi Ninus

El gener del 2017 vam gaudir per primera vegada a Luxemburg de les cançons d’aquest cantant i compositor de Cardedeu. Des d’aleshores, ha publicat dos discs més: Irreal (2018) i Podem tornar a ser ocells (2022). A més, ha participat en la versió catalana de Frozen 2, posant la veu a les cançons d’en Kristoff.

Com en la darrera ocasió, l’acompanyarà a la guitarra Jimmy Vidal. Prometen, com sempre, energia positiva, lletres per cantar i reflexionar, sentiment, molta simpatia i bona música. A més, en acabar el concert farem un sopar al mateix local per poder comentar tots junts l’experiència.

El preu de sopar i concert és de 20 euros.