Publicat el

Printemps des poètes 2023 amb Núria Contreras Coll

El cap de setmana de Sant Jordi se celebrarà a Luxemburg el Printemps des poètes 2023, amb la participació de la poeta Núria Contreras Coll. La poeta convidada pel Centre Català intervindrà en els recitals de divendres al vespre a la Kulturfabrik d’Esch-sur-Alzette i de dissabte al vespre a Neimënster. L’edició d’enguany del Printemps es completarà amb un recital diumenge al matí a la galeria Simoncini. Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Printemps des poètes 2023 amb Núria Contreras Coll

El festival de poesia més internacional de Luxemburg torna amb dotze poetes de països diferents a partir de divendres 21 d’abril a partir de les set del vespre. Després d’uns anys de pausa, la primera sessió torna a l’escenari de la Kulturfabrik. La segona sessió del Printemps serà, com gairebé sempre, a Neimënster, també a partir de les 19 hores. Finalment, la sessió de diumenge començarà a les 11 a la galeria Simoncini, al centre de la ciutat.

La nostra convidada d’enguany és Núria Contreras Coll. Nascuda a Barcelona el 1995, Contreras és graduada en Estudis Literaris per la Universitat de Barcelona, i màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment treballa en una tesi doctoral sobre el concepte de la metàfora en el pensament de la filòsofa María Zambrano. És autora del poemari En Construcció publicat per Viena Edicions el 2021, que va rebre el Premi de poesia Martí Dot 2020. També ens llegirà alguns poemes inèdits.

Diumenge 23, a més, tindrem al local una parada de llibres i roses. A més, a les 12, us convidarem a una recepció i anunciarem els guanyadors del nostre concurs literari.