Publicat el

Revetlla de Sant Joan 2023

El dia 24 de juny no us perdeu la revetlla de Sant Joan 2023 que organitzem a Keispelt. Tindrem sopar, concert i festa amb els amics Neus Mar i Emilio Sánchez.

Revetlla de Sant Joan 2023

Us esperem a partir de les 18.30 hores. El menú serà una paella mediterrània seguida de la coca de Sant Joan (preparada in situ pel nostre equip) i del cremat. D’altra banda, el concert començarà cap a les 21.00 hores. Comptarem amb dos bons amics del CCL: Neus Mar i Emilio Sánchez. Volem que sigui una gran festa. Per tant, el repertori inclourà una àmplia gamma d’estils mediterranis i festius: rumba, cúmbia, havanera, son i alguna sorpresa.

Per a la festa tornarem a Keispelt, un poble luxemburguès que ens acull amb molt d’amor. En aquesta ocasió, ocuparem la sala polivalent, situada al número 13 de la rue de Meispelt.

El preu de sopar i concert és de 25 euros (socis del CCL), 30 euros (no socis) o 10 euros per als menors de 16 anys. Les places per al sopar són limitades i, per tant, us demanem que us inscriviu enviant-nos un missatge a la nostra adreça de contacte. Data límit: 20 de juny. També és possible assistir només al concert, per 20 euros (cremat inclòs).