Publicat el

Deixeu-li fer (o la història d’en Patufet)

Diumenge 19 de novembre, a les 11 hores, presentem un espectacle de teatre d’ombres: Deixeu-li fer (o la història d’en Patufet).

La companyia Olveira / Salcedo ens presenta una versió diferent del conegut conte popular català. Ho fa a través d’un espectacle de quaranta minuts orientat a un públic familiar (a partir de tres anys).

Deixeu-li fer (o la història d'en Patufet)

A Deixeu-li fer (o la història d’en Patufet), Olga Olveira i Juvenal Salcedo (autors i titellaires de la peça) donen vida a un Patufet amb nom i cognoms que, cansat que el tractin com un nen petit, vol que el deixin fer per demostrar als pares que ja és suficientment gran per assumir responsabilitats d’adults i, el que és més important, per esquivar els perills i sortir-se de les dificultats i els entrebancs. I tot això malgrat la pressió d’una mare sobreprotectora.

El preu de l’espectacle és de 10 euros per persona (gran o petita). Podeu reservar a la nostra adreça habitual.