Publicat el

Temps de foscor: segona conferència sobre el Barça i Catalunya

En col·laboració amb la Penya Barça de Luxembourg, us convidem a la conferència Temps de foscor. Es tracta de la segona conferència sobre el Barça i Catalunya, divendres 13 d’octubre al local.

Per culpa de la pandèmia, la Penya va haver d’ajornar la celebració del seu quinzè aniversari i ara ho vol fer bé. Per tant, organitzarem conjuntament la segona part de la conferència sobre el Barça i Catalunya. En aquesta ocasió, el títol és Temps de foscor 1936-1961. La presentació anirà a càrrec de l’autor del llibre homònim, Salva Torres, i de Xavier Gamper, net del fundador del Barça.

Temps de foscor

D’altra banda, comptarem amb la presència de dos mítics exjugadors: un del primer equip del Barça dels anys 70-80, Rafael Zuviría, i un de la secció de bàsquet, Juan Domingo de la Cruz (conegut com Lagarto de la Cruz).

A més, disposem d’una sèrie de lots de regals relacionats amb el F. C. Barcelona que podran obtenir alguns dels assistents a l’esdeveniment.

Per tot plegat, us convidem divendres 13 d’octubre a venir al local del Centre Català de Luxemburg a les 18.00 hores a escoltar la conferència i participar al col·loqui posterior amb els exjugadors. Tot seguit, per arrodonir-ho, compartirem un sopar amb els convidats.

El preu del sopar serà de 15€ i cal que reserveu via el mail del Centre Català contacte@ccluxemburg.cat.