Publicat el

Festival de les Migracions 2024

Els dies 24 i 25 de febrer, LuxExpo acull el Festival de les Migracions 2024, a més del Saló del Llibre i l’ArtsManif. El Centre Català hi serà present amb una parada informativa i de llibres. A més, us recomanem, dissabte a la tarda, la presentació de Nieve en los bolsillos, del dibuixant català Joaquim Aubert Puigarnau, més conegut com Kim.

Festival de les Migracions 2024

Amb l’organització del CLAE, centenars d’associacions acudiran al Festival de les Migracions 2024 per mostrar la diversitat de les comunitats residents a Luxemburg. En conjunt, seran dos dies de música, debats, diversitat gastronòmica i molt més en un festival que visiten cada any més de 25.000 persones. Com en altres edicions, el festival es combina amb una mostra d’art i amb el Salon du Livre de Luxemburg, punt de trobada d’escriptors, editors i lectors de totes les cultures i llengües presents al Gran Ducat i la seva zona d’influència. En aquest context, en col·laboració amb AREL, us convidem a conèixer, a les 14.30 de dissabte, el dibuixant català Kim. Nascut a Barcelona el 1941, Joaquim Aubert Puigarnau és conegut com a creador del personatge Martínez el Facha, a les pàgines de la revista El Jueves. La dilatada trajectòria de Kim ha estat reconeguda amb diversos guardons, entre ells, el Premi Nacional de Còmic.

Així doncs, el Centre Català de Luxemburg serà present amb una parada al Saló del Llibre. Tindrem un punt d’informació sobre les nostres activitats, al costat de la nostra tradicional llibreria catalana, amb les últimes novetats editorials en català i castellà. Com l’any passat, la peça clau serà el nostre llibre: La llegenda de Sant Jordi, disponible en 28 idiomes.

Voluntaris

Aquells que vulgueu i pugueu dedicar algun moment a ajudar-nos a l’estand del CCL sereu més que benvinguts. Podeu enviar un mail amb la vostra disponibilitat a la nostra adreça habitual o posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol altre canal. Moltes gràcies per endavant.