Publicat el

Brunch i assemblea general 2023

Diumenge 28 de gener us convidem a un brunch i a l’assemblea general corresponent a l’exercici 2023. Repetim una fòrmula que va tenir molt d’èxit el 2020 i el 2023: us convidem a dir-hi la vostra sobre el passat, el present i el futur del Centre Català mentre assaboriu un deliciós brunch.

Començarem a les 10.30. Per a l’assemblea general no cal inscriure’s i, de fet, voldríem que hi participeu tots, socis i no socis (els no socis no poden votar però ens interessa l’opinió de tothom). En canvi, per al brunch necessitem saber per a quanta gent l’hem de preparar. Per tant, us demanaríem que ens ho diguéssiu a l’adreça de contacte com a molt tard dijous 25 de gener.

Els preus són: 12 euros per a adults, 6 euros per a nens entre 6 i 12 anys, i gratuït per als menors de 6 anys.

Brunch i assemblea general 2023

Fotografia de Wenjie, Zhang | A Certain Slant of LightBreakfast at Escribà III, CC BY 2.0, Link

Pel que fa a l’assemblea anual, hi presentarem les activitats i els números de l’any passat i d’aquest. A més, novetat important, sotmetrem a votació l’actualització dels estatuts del Centre. D’aquesta manera, podreu aportar les vostres opinions, si ho voleu, d’una manera més formal. De tota manera, ja sabeu que podeu enviar-nos les vostres opinions per tots els canals de comunicació que teniu al vostre abast.

L’ordre del dia complet serà:

  • Benvinguda
  • Presentació i aprovació dels comptes anuals del Centre Català de Luxemburg 2023
  • Presentació i aprovació del pressupost de l’exercici 2024
  • Proposta de modificació dels estatuts del Centre Català i aprovació si s’escau
  • Presentació de l’informe d’activitats de l’exercici 2023
  • Presentació de les activitats en preparació de l’exercici 2024
  • Presentació de la nova cuina
  • Presentació de propostes d’activitats gastronòmiques
  • Torn obert de preguntes