Publicat el

Premis VOC 2024

Dijous 29 de febrer, a les 19.30 hores, acollim una sessió dels premis VOC 2024. Com l’any passat, us convidem al local a mirar, gaudir i votar els curtmetratges nominats als premis VOC. Organitzats per Omnium Cultural, els premis Versió Original en Català (o VOC) distingeixen els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català. Es tracta d’una excel·lent ocasió per veure el cinema més innovador que es fa a Catalunya i en català.

Premis VOC 2024

L’entrada a la projecció és gratuïta i té l’al·licient que podreu votar quin dels curtmetratges projectats us ha agradat més i ajudar-lo a endur-se un premi. Quan vingueu, rebreu un programa de mà amb una descripció dels films que projectarem i un full per poder votar.

Els curts es projectaran en versió original catalana amb subtítols en francès.