Publicat el

Curs sobre el món de la fotografia

Dilluns 15 d’abril, a les 19 hores, us convidem a un curs-taller-club sobre «El món de la fotografia». Ens hi acompanyarà en Carles Domènec, periodista, fotògraf i col·laborador del Centre.

Vivim en una època en què tothom fa fotos, però no a tothom li queden bé. Per tant, la nostra idea és donar-vos alguns consells per aconseguir-ho i, de passada, entendre una mica com funciona el món de la fotografia.

Curs sobre el món de la fotografia

En concret, hi veurem conceptes bàsics de la tècnica fotogràfica. Es tracta d’entendre’ls i de saber com s’usen de forma creativa. A més, els acompanyarem amb exemples de fotografies que il·lustrin els conceptes anteriors. Què solen fer tècnicament el fotoperiodisme, la publicitat, la fotografia de viatges, el retrat, etc?

Amb en Carles buscarem solucions creatives per millorar les fotografies que fem, tant amb una càmera convencional com amb la càmera del mòbil. De fet, veurem alguns exemples que els participants podran provar allà mateix.

Al final del curs, soparem al local pa amb tomàquet. El taller és gratuït, però el sopar té un cost de 10 euros. Per fer-nos la feina més fàcil a l’hora de preveure el sopar, us agrairem que us inscriviu enviant un mail a la nostra adreça habitual. En canvi, per al taller no cal inscripció.

Carles Domènec és fotògraf, periodista i activista cultural. Es mou entre Mallorca, Barcelona i Luxemburg. Ha col·laborat amb mitjans com La Vanguàrdia, Última hora i molts altres. Podeu veure part de la seva feina al seu web o al seu perfil d’Instagram.