Publicat el

Concurs literari de Sant Jordi 2024

Hem posat en marxa el concurs literari de Sant Jordi 2024 del Centre Català. Des d’ara mateix podeu enviar els vostres textos. Igual que en edicions anteriors, comptarà amb diverses etapes: nacional, europea i mundial.

Convoquem un premi de narrativa amb dues categories:

Concurs literari de Sant Jordi 2024
  • Curt: de 500 a 1000 paraules
  • Llarg: de 1500 a 2500 paraules

La convocatòria ja és oberta. Hi pot participar qualsevol soci del CCL i tothom que resideixi a Luxemburg o a la gran regió. S’acceptarà qualsevol relat en català que s’ajusti a les bases. Anunciarem els guanyadors el dia de Sant Jordi. Llegiu atentament les bases i envieu-nos els textos a la nostra adreça de contacte: teniu temps fins al 12 d’abril.

D’altra banda, amb altres casals europeus i la FIEC organitzem la competició europea entre els guanyadors dels concursos literaris de cada casal, igual que hem fet els darrers anys. Per tant, el guanyador del concurs luxemburguès pot aspirar a guanyar la competició europea. De fet, el guanyador luxemburguès de l’any passat va aconseguir el premi europeu i mundial. D’altra banda, per tercer any, el campió europeu competirà també pel títol mundial en una fase posterior del concurs. Els jurats dels premis europeus i mundials els formen tres escriptors de renom.

Coneixerem els guanyadors del concurs europeu el Dia de la Catalunya Exterior, mentre que el guanyador mundial el desvetllarem a l’octubre.

Trobareu les bases completes del nostre Concurs Literari de Sant Jordi 2024 en aquest document adjunt.

També podeu llegir els guanyadors d’edicions anteriors d’aquest mateix concurs.

Animeu-vos a participar-hi i molt bona sort!