Publicat el

Sant Jordi 2024

Dimarts 23 d’abril celebrarem el Sant Jordi de 2024 amb una parada de llibres i roses que obrirem al local. Us esperem a partir de les quatre de la tarda. Us prometem les darreres novetats literàries, moltes roses i bon ambient. A més, cap al final farem un brindis per Sant Jordi que servirà per donar a conèixer els guanyadors del nostre concurs literari.

Sant Jordi 2024

La parada del dia de Sant Jordi serà també la primera ocasió per adquirir les set darreres versions lingüístiques del nostre llibre, La llegenda de Sant Jordi. En concret, són les versions en bielorrús, eslovè, gallec, lituà, maia, polonès i ucraïnès. Evidentment també trobareu totes les altres versions (fins a 27 llengües) a la parada.

Una altra activitat de Sant Jordi serà el Printemps des poètes, que se celebrarà del 26 al 28 d’abril en diferents escenaris del país. Com a representant catalana comptarem amb Raquel Casas.