Publicat el

Concert de l’Escolania de Montserrat

L’Escolania de Montserrat oferirà un concert a la Catedral de Luxemburg el dia 23 de maig a les sis de la tarda. Aquest concert és una iniciativa de l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg. L’entrada és gratuïta. No hi ha reserva prèvia: si voleu estar segurs d’escoltar la coral, heu d’anar a la Catedral amb prou temps.

Concert de l'Escolania de Montserrat

L’Escolania de Montserrat és un dels cors més coneguts de Catalunya. Es tracta d’un cor de nois de veus blanques del Monestir de Montserrat, on canta diàriament. És una de les institucions musicals més prestigioses i antigues d’Europa. Es va crear al segle XII sota la protecció del monestir benedictí dalt de la muntanya. Està formada per més de cinquanta nois, de nou a catorze anys, procedents de tot Catalunya i també de la resta dels Països Catalans. Dirigirà el cor, Llorenç Castellò.