Publicat el

Revetlla de Sant Joan 2024

El dia 15 de juny no us perdeu la revetlla de Sant Joan 2024 (una mica avançada) que us hem preparat a Keispelt. Tindrem sopar, concert i festa amb els nostres vells amics Neus Mar i Emilio Sánchez.

Revetlla de Sant Joan 2024

Us esperem a partir de les 18.30 hores. El menú serà una paella seguida de la coca de Sant Joan (preparada in situ pel nostre equip) i del cremat. D’altra banda, el concert començarà cap a les 21.00 hores. Comptarem amb dos vells coneguts del CCL: la Neus Mar i l’Emilio Sánchez. Volem que sigui una gran festa. Per tant, el repertori inclourà una àmplia gamma d’estils mediterranis i festius: rumba, cúmbia, havanera, son i alguna sorpresa. Sempre amb la qualitat i la simpatia que garanteixen la Neus i l’Emilio.

Per a la festa tornarem a Keispelt, on sempre ens hem sentit ben acollits. De fet, anirem exactament a la mateixa sala on hem celebrat la calçotada els darrers anys: la Musekshal Keespelt-Meespelt. L’adreça és 35 rue Pierre Dupong, Keispelt.

El preu de sopar i concert és de 30 euros (socis del CCL), 40 euros (no socis) o 15 euros per als menors de 16 anys (fins a 5 anys l’entrada és gratuïta). Les places per al sopar són limitades i, per tant, us demanem que us inscriviu enviant-nos un missatge a la nostra adreça de contacte. Data límit: 13 de juny.

També és possible assistir només al concert, per 20 euros (cremat inclòs).