Publicat el

Cafè Literari – A casa teníem un himne

Dimecres 26 de juny, a les 19 hores, recuperarem el Cafè Literari i el dedicarem a la novel·la A casa teníem un himne de Maria Climent. Ens trobarem, doncs, al local per comentar aquest llibre i fer un cafè (o similar) en bona companyia.

Publicada per l’editorial L’Altra, A casa teníem un himne és la segona novel·la de l’ampostina Maria Climent. Narra la vida de tres dones d’un poble del sud de Catalunya: la Remei, la Marga i l’Erne. De fet, són elles tres les que parlen i, alternadament, expliquen una història on caben els secrets familiars del passat, la incertesa del present i els plans de futur. Escrita amb una llengua molt viva i oral, l’obra té moments d’humor, de tensió i de drama. És a dir, un text ideal per a llegir-lo conjuntament.

A casa teníem un himne

Maria Climent és escriptora, traductora i responsable de xarxes socials de diverses publicacions periòdiques. Col·labora habitualment amb la revista cultural Catorze. La seva primera novel·la, Gina, va ser un gran èxit de crítica i, sobretot, de públic: va assolir les deu edicions, una xifra gens habitual en la literatura catalana recent.

Hem previst dos dimecres més per al Cafè Literari: el 2 d’octubre i el 27 de novembre. Envieu-nos propostes de llibres que us agradaria llegir i comentar amb el grup de lectors.