Publicat el

19 d'abril: Amb ulls americans al Cafè Literari

Dijous 19 d’abril, a les 19 hores, els amics del Cafè Literari es reuniran al local (88, rue de la Semois; Luxembourg Ville) per comentar Amb ulls americans, una divertida novel·la escrita per Carme Riera. La presentarà, breument, l’Antonieta Sendón. Un cop comentat el text, els presents escolliran la lectura per al mes de juny (la sessió de maig anirà dedicada a El quadern gris, de Josep Pla).

Serà una bona entrada a un cap de setmana ben literari, com correspon als dies previs a Sant Jordi. Divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 té lloc a Luxemburg el Printemps des poètes, manifestació poètica originada a França i ben arrelada a Luxemburg. Per part catalana, comptarem amb Àlex Susanna com a autor convidat. Tindreu ocasió d’escoltar-lo a més, en un recital en solitari dissabte 20 a la tarda, que servirà per presentar en societat la biblioteca del CCL.

Finalment, dilluns 23 obrirem la parada de llibres i roses del CCL, i celebrarem un sopar de Sant Jordi al local. Durant les postres, tindrà lloc el lliurament del premi al guanyador o guanyadora del concurs literari «Sant Jordi a mil».