Publicat el

Conversa sobre ecologia amb Salvador Lladó

Dimecres 13 de maig a les set de la tarda mantindrem una conversa virtual amb el doctor en Microbiologia Salvador Lladó. Parlarem, via Zoom, d’ecologia i, més concretament, de la situació actual d’emergència climàtica, del coronavirus i dels aspectes ambientals d’aquesta crisi.

Aquest febrer, Lladó ha publicat La bossa o la vida (editorial Tigre de Paper), un assaig on reflexiona sobre la crisi ecològica posant-la en la perspectiva del sistema econòmic que l’ha provocada. Diu que, quan va publicar el llibre, no s’esperava tot el que passaria amb la COVID-19.

El coronavirus ha trasbalsat aquesta economia, però com ha afectat a l’ecologia? És cert que l’origen del virus és el mal estat general del medi ambient? La nova normalitat ha d’incloure una nova relació amb el medi?

Conversa amb Salvador Lladó

D’altra banda, Ràdio Amèrica Barcelona transmetrà la conversa en directe.

Salvador Lladó (Tarragona, 1983) és doctor en Microbiologia Ambiental i Biotecnologia. Treballa en la recerca de solucions basades en la natura per augmentar la mitigació i adaptació al canvi climàtic. Fruit d’aquesta preocupació vital, és membre fundador de l’Observatori Crític del Canvi Climàtic. D’altra banda, també és membre del comitè d’experts sobre el canvi climàtic, designat pel Parlament de Catalunya.