Publicat el

Conferència-concert sobre Xesco Boix

El primer cap de setmana de desembre us presentem dues activitats a l’entorn de Xesco Boix. En concret, dissabte 4, al vespre, el nostre local acollirà una conferència-concert sobre Xesco Boix. D’altra banda, diumenge 5, a la tarda, tindrem un Xocolata i Contes presencial al local.

Enguany, el cantautor i animador infantil Xesco Boix hauria fet 75 anys aquest febrer. Per recordar-lo i retre-li un necessari homenatge, hi ha hagut diverses activitats arreu, inclòs un Xocolata i Contes virtual organtizat, entre d’altres, pel CCL. Tanmateix, vam considerar que aquesta figura gairebé llegendària mereixia molt més i ara que les condicions ho permeten organitzem dues activitats presencials per completar.

Conferència-concert sobre Xesco Boix

Així doncs, dissabte 4, a les 19.30 al local, els col·laboradors habituals dels nostres Xocolata i Contes, Noè Rivas i Àngel Daban, ens presentaran una conferència-concert que permetrà recordar o descobrir Xesco Boix. No podíem comptar amb ningú millor, perquè tots dos hi van treballar durant molt de temps i encara avui es dediquen a l’animació infantil, com bé sabeu si seguiu els nostres Xocolata i Contes.

Aquesta activitat és gratuïta però amb reserva obligatòria a la nostra adreça de contacte, perquè s’aplicarà el protocol CovidCheck. La reserva també és necessària si no podeu venir i preferiu seguir-la per zoom.

Diumenge a la tarda, continuarem amb un Xocolata i Contes molt particular.