Publicat el

Conferència de Rolf Tarrach: «El buen saber»

Dilluns 7 de març, a les 19 hores, en col·laboració amb el Círculo Machado i CEBE, us presentem la conferència de Rolf Tarrach sobre «El buen saber». Tindrà lloc al Foyer Européen en format presencial (seguint el protocol CovidCheck) i serà també difosa virtualment.

Rolf Tarrach «El buen saber»

Amb les tecnologies de la informació i les xarxes socials, la informació directa, sense intermediaris, ha conegut una explosió amb què ha esdevingut ubicua. Tanmateix, continua sent de qualitat desigual i basada més en conviccions que en proves. En canvi, la informació de qualitat, controlada, basada en anàlisis i reflexió, ha perdut presència. I és una llàstima, perquè és la que permet arribar al coneixment. És fonamental aprendre a distingir-les i Tarrach ens donarà algunes claus per fer-ho.

Per participar a la conferència de Rolf Tarrach «El buen saber», envieu un mail a informa@circulo-machado.lu i indiqueu si hi voleu participar presencialment o virtualment.

L’amic Rolf Tarrach és doctor en Física per la Universitat de Barcelona, especializat en teoria quàntica de camps, teoria de partícules elementals, mecànica quàntica i teoria quàntica de la informació. Va ser rector de la Universitat de Luxemburg entre els anys 2005 i 2014.