Publicat el

Concert de Maria del Mar Bonet i Dani Espasa

El 17 de març a les 20 hores Neimënster acull un concert de Maria del Mar Bonet, acompanyada per Dani Espasa. La gran artista mallorquina torna a Luxemburg amb un recital que té com a títol Nosaltres les dones.

Concert de Maria del Mar Bonet i Dani Espasa

Maria del Mar Bonet fa més de cinquanta anys que és als escenaris. Té el privilegi, reservat a ben pocs, de saltar de dècada en dècada sentint-se igual d’estimada i respectada. Per ella, la Mediterrània ha estat sempre el punt de referència artístic i personal.

Des de la seva immensa nau balear ha passejat pel mon sencer la seva música en català i ha col·laborat amb desenes d’artistes d’arreu. Per altra banda, una quarantena de discs publicats formen un trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic en centenars de concerts.

Acompanyada de Dani Espasa al piano i a l’acordió, interpreten plegats, poetes i poetesses, autors i autores, que formen part de la discografia i el repertori de l’extens cançoner de la mallorquina. Cançons de totes les èpoques de la trajectòria revisitades en clau de present al costat d’algunes de molt recents. Maria del Mar Bonet i Dani Espasa col·laboren a l’escena des del juliol del 2000. El pianista és un dels músics més celebrats de l’escena catalana. Ha participat en gires de la cantant al Japó, als Estats Units, a Europa i al Nord d’Àfrica. A més de d’arranjar i dirigir-ne musicalment alguns espectacles, ha treballat en obres discogràfiques de Bonet, com ara Terra Secreta (Picap, 2007).

Les entrades ja són a la venda al preu de 25 euros (anticipada) i 30 euros (la mateixa nit). Cal adquirir-les a través del web de Neimënster.