Publicat el

Dinar de Nadal i Festa del Tió

Arriba Nadal i, amb ell, el tradicional Dinar de Nadal i la Festa del Tió del Centre Català. Serà el dia 17 de desembre, a partir de les 13 hores (o les 12.30 si ens voleu donar un cop de mà), a la Salle Polyvalente de Keispelt (13, rue de Meispelt).

Dinar de Nadal i Festa del Tió

El dinar començarà a les 13.00, a la Salle Polyvalente de Keispelt (on vam fer la darrera revetlla de Sant Joan). Tothom que vulgui assistir al dinar ha de portar alguna cosa per menjar i arribar més o menys a les 12.30 per tenir temps de preparar el bufet.

Per la beguda no cal que us amoineu, se n’ocuparà el CCL.

A les 15.00, a la mateixa sala, tindrà lloc la tradicional Festa del Tió. Aquest any, comptarem amb l’animador Roger Canals, Evidentment, no faltaran els regals del tió, una xocolatada, jocs, cançons i altres activitats.

Us agrairem que reserveu abans del dia 12 a la nostra adreça de contacte (o responent a aquest missatge). A la reserva, sisplau, especifiqueu què portareu per menjar i l’edat dels nens que participaran a la Festa del Tió.

El preu per a ambdues activitats és de 15 euros. Recordeu que podeu venir només al dinar o només a la Festa del Tió, però cal que ens ho feu saber. Evidentment molt millor si veniu a les dues activitats.