Publicat el

Calçotada 2024 amb Alidé Sans

Diumenge 17 de març arriba la Calçotada 2024, amb el concert d’Alidé Sans. Ens trobarem, com ve sent tradició, a la sala de festes de la Fanfare Keispelt-Meispelt, a la Rue Pierre Dupong número 35, de Keispelt.

Enguany, tornarem a comptar amb la col·laboració de l’associació KREA de Keispelt-Meispelt i amb una actuació musical. Si us va agradar la de l’any passat, no us perdeu la d’enguany: la cantant aranesa Alidé Sans.

Hem obert el període d’inscripcions: els socis us hi podeu inscriure en exclusiva fins el dia 5 de març. Per la seva part, els no socis tindran l’oportunitat d’inscriure-s’hi a partir del dia 6. Recordeu que les places són nombroses però limitades. Per formalitzar la reserva, cal que ens envieu un mail a l’adreça de contacte. Heu d’indicar el nom dels participants, si sou socis o no, i, en cas que inscriviu algun menor, quina edat té.

Un cop enviat el missatge, caldrà fer el pagament al número de compte del CCL: LU42 1111 0921 6616 0000 a la CCP, deixant ben clar el concepte calçotada + nom a l’ingrés. No tindrem en compte la inscripció fins que no s’hagi fet l’ingrés al banc. Els preus són: 45 euros (socis adults), 55 euros (no socis adults), 15 euros (joves de 10 a 15 anys). Els menors de 10 anys no paguen. A més, a partir de les quatre l’entrada és lliure.

Us acollirem a partir de les 11.30.

Concert

Finalment, per animar les postres, els cafès i la sobretaula comptarem amb la gran Alidé Sans, que actuarà en solitari. Cantautora de gran personalitat i energia, canta en aranès una personal barreja de ritmes pirinencs i internacionals. Estem de sort, perquè Luxemburg serà el primer escenari on sonarà el seu nou treball: Arraïtz, que es publicarà el 29 de febrer. De moment, podeu escoltar-ne el single Ara montanha.