Publicat el

Aplec del Caragol a Luxemburg

cargols

Per començar l’estiu amb alegria, el proper diumenge 24 de juny a les 13.00 al nostre local (88, rue de la Semois – Luxemburg Ville), us presentem una novetat a Luxemburg. Els organitzadors de l’Aplec del Caragol de Lleida ens visiten i ens prepararan un magnífic dinar que ens permetrà viure a Luxemburg aquest esdeveniment com si fóssim a Lleida.

El dinar consistirà en cargols a la gormanda de primer. Com que som conscients que potser hi ha gent que no menja cargols, disposarem d’una alternativa que també els satisfarà: això sí, ens ho hauran de dir en el moment de fer la reserva. De segon, tindrem una altra especialitat lleidatana com és la cassola de tros. Tot això amb postres, vi i cava per tan sols 30 euros per als socis i 35 euros per als no socis, i 15 euros per als menors.

Les places són limitades: podeu reservar enviant un mail a la nostra adreça de contacte.

Per cert, tots els productes venen directament des de Lleida.

Aplec del Caragol a Luxemburg