Publicat el

Concert d’Alba i Santi Careta

Alba i Santi Careta

Dissabte 30 de març de 2019, a les 19.15, presentem un concert de jazz al nostre local (88, rue de la Semois; Luxembourg ville). La veu i la trompeta de l’Alba i la guitarra del Santi ens acompanyaran en un espectacle titulat

Sons d’un país

Els germans Careta ofereixen un particular testimoni sonor dels Països Catalans. Viatgen des de la tradició popular i la Nova cançó fins al pop actual; des de la sardana de l’Empordà a la jota de les terres de l’Ebre i als cants del Pirineu. Amb una dilatada trajectòria tant en el mon del jazz com en el de la música popular i actual, l’Alba i el Santi ens proposen un exquisit i emotiu recorregut pels sons del nostre país.

El preu de l’entrada és de 15 euros per als socis i 18 si no ho sou encara.

Biografies

Santi Careta va néixer a Avinyó. Estudis superiors a l’ESMuC. Forma part de grups com Astrio, Folk Souvenir, Maria Rodés, A vore, Celeste Alías canta Montserrat Abelló i Ian Sala. Paral·lelament presenta el seu disc com a cantautor Els Ocells i l’Stereo. Durant els últims anys ha actuat a molts dels clubs i festivals del país i ha participat en diverses gires per França, Anglaterra, Alemanya, Noruega, Rússia, Xina, Suècia, Àustria i el Marroc. Compta amb una extensa discografia tant de jazz com de pop-rock, i ha col·laborat amb músics com Nonitz amb Lee Konitz, Maria Schneider Big Band, Orquestra Simfònica del Vallès, Marc Parrot, Judit Neddermann, Karol Green, Bruno Oro, Sonets de Joguina, Bindu, 9 Muses de Sergi Sirvent, Marcel Casellas, Núria Graham, At Versaris, Brams, Mesclat…

Alba Careta també va néixer a Avinyó, però va cursar estudis superiors de trompeta al Koninklijk Conservatorium de l’Haia (Holanda). Actualment estudia el màster al Conservatorium van Amsterdam. Forma part de grups com la Balkan Paradise Orchestra, Alba Careta & Ferran Jaumira Duo i Alba Careta Quintet, el seu propi projecte amb el qual ha publicat el primer treball discogràfic: Orígens. També ha format part de projectes com la JONC + Big Band, NSJO (Netherlands Student Jazz Orchestra) i JMJWO (Joventuts Musicals Jazz World Orchestra). Amb ells ha actuat a festivals de jazz com els de Montreux, Groznjan, Terrassa, Soberao (Sevilla) o les Nits d’Estiu a la Pedrera. Alguns dels artistes recents amb qui ha col·laborat són: la Senyoreta Descalça, Teràpia de Shock, Morlan River, STOKA Ensemble, 8del9, Mamihlapinatapai o The Stangs.