Publicat el

Concert de la Coral Escriny amb Manel Camp

El 9 de novembre, a les sis de la tarda, us convidem al concert de la Coral Escriny, amb Manel Camp al piano. El concert, que duu per títol Illa inaudita, tindrà lloc a l’església de Sant Josep, al Limpertsberg (Rue Antoine Zinnen, L-2762 Luxemburg). Cal dir que aquest concert s’insereix en el marc de l’any Clavé.

Concert de la Coral Escriny

Des de l’origen de la tradició occidental, la poesia, la música i el cant, coral o individual, van íntimament lligats. Per aquest motiu, la coral ha volgut prestar la seva veu col·lectiva a poetes catalans de tots els temps i ha comptat, per a aquesta aventura, amb el pianista Manel Camp. Al concert de la Coral Escriny hi trobareu onze poetes catalans de prestigi, des de l’Edat Mitjana (Jordi de Sant Jordi, Ausiàs March) fins al segle XX (Carner, Foix, Riba), que parlen d’un tema universal: l’amor. Aquí teniu el programa de mà.

Entrada gratuïta.

Per a aquest espectacle comptem amb el suport de la Ville de Luxembourg, la Generalitat de Catalunya, l’Institut Ramon Lllull i l’Ambaixada d’Espanya a Luxemburg. D’altra banda, agraïm la col·laboració de l’Institut Européen du Chant Coral Luxembourg (INECC).

Coral Escriny

La Coral Escriny va néixer a Santpedor el 1968. La componen 58 cantants de diferents viles de la Catalunya central. Destaca tant en el repertori clàssic com en el modern. Pel que fa a les col·laboracions, han treballat amb diverses orquestres i músics de prestigi. El 2020, Illa inaudita es va convertir en un disc que van enregistrar la coral i el compositor de l’obra, Manel Camp, al piano. La coral ha actuat a diferents escenaris, per exemple, enguany, al Palau de la Música Catalana.

Manel Camp

Manel Camp és pianista, compositor i pedagog. Va ser director de jazz i música moderna de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) de 2001 a 2014. Ha treballat, ja sigui com a col·laborador, compositor, arrangista, director musical o intèrpret, amb els més grans de la música catalana, de Lluís Llach a l’Elèctrica Dharma, de Maria del Mar Bonet a Núria Feliu o Montserrat Caballé. També ha treballat amb les millors orquestres. Ha publicat 40 àlbums i una dotzena de bandes sonores.